Kobu Agency 7okkFhxrxNw Unsplash

Inkomstenverklaring

Een werknemer met een schuld

U heeft een brief ontvangen met het verzoek informatie te verstrekken over het inkomen van uw werknemer. Met onderstaand formulier vult u de inkomstenverklaring in.

Inkomstenverklaring formulier

U heeft van ons een informatieverzoek ontvangen voor één van uw medewerkers. Helaas heeft hij of zij niet voldaan aan hun betaalverplichting en zijn wij als gerechtsdeurwaarders ingeschakeld om de vordering te incasseren. Wij hebben vernomen vanuit het UWV dat betrokkene bij u werkzaam is. Om de situatie van uw werknemer te beoordelen hebben wij informatie nodig zoals de hoogte van het loon en de duur van het dienstverband. Daarnaast zijn wij graag op de hoogte van eventuele beslagen van andere gerechtsdeurwaarders. Zodra wij aan de hand van uw informatie de situatie hebben beoordeeld kunnen wij overgaan tot het leggen van loonbeslag.

Als werkgever bent u verplicht om mee te werken aan ons verzoek. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat de schulden van uw werknemer worden afgelost. Door middel van de onderstaande link kunt u veilig en eenvoudig het formulier invullen.

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?