Nesa By Makers IgUR1iX0mqM Unsplash

Uitstel van betaling

Vraag uitstel van betaling aan

Soms is het mogelijk dat u even wat ruimte nodig hebt. Vul onderstaand formulier in en kijk of u eenmalig uitstel van betaling kan aanvragen.

Hoe kan ik uitstel van betaling krijgen?

Soms kan er niet worden betaald binnen de termijn die wij van u vragen. Wilt u het bedrag in eens voldoen op een later moment van de maand? Vraag dan bij ons een betalingsregeling aan. Op die manier kunt u aangeven wanneer de aanslag wel betaald kan worden en kunnen wij met onze klant bekijken of wij dit uitstel kunnen verlenen.

Kunt u niet in eens betalen maar wel in delen? Vraag dan ook snel een betalingsregeling bij ons aan. Gebruik hiervoor de link hier onder.

 

Ik wil graag uitstel vragen voor het betalen van mijn regeling

Is er al een betalingsregeling met ons afgesproken, maar lukt het toch niet om deze maand te betalen? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen kijken of er eenmalig een maand uitstel  mogelijk is. Misschien lukt het om de betaling later in te halen, hier kunnen we dan afspraken over maken met elkaar.

Wilt u eenmalig een maand uitstel vragen van de lopende betalingsregeling? Vul dan het formulier hieronder in. Wij kijken dan of dit kan.

Let op! Wij kunnen eenmalig uitstel verlenen bij een betalingsregeling. Dit is niet bij iedere betalingsregeling mogelijk.

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?