Al Ghazali VpTr0KN4vdY Unsplash

Naheffingsaanslagen parkeerbelasting

Uw naheffingsaanslagen parkeerbelasting zijn bij ons in goede handen

Invorderen

Het snel, accuraat en klantvriendelijk invorderen van parkeerbelastingen is een vak apart. Samen met onze partnerorganisatie Tobias Fiscaal zijn we voor vele gemeenten in Nederland dé gespecialiseerde partner voor het innen van parkeerbelasting op binnen- en buitenlandse kentekenhouders. Met onze oplossingen ontzorgen we onze opdrachtgevers bij alle aspecten van het invorderingstraject: van het printen en verzenden van de naheffingsaanslag tot het uitvoeren van het dwangbevel.

Door een samenwerking met LAVG Overheden bent u verzekert van een voortvarend en zorgeloos invorderingstraject. Want zodra u de betreffende aanslagen aan ons overdraagt, regelen wij de rest. Uw aangeleverde data verrijken we binnen één werkdag met de NAW-gegevens van de kentekenhouders. Dit doen we via onze automatische en beveiligde aansluitingen op onder andere het RDW en Eucaris: de systemen voor de uitwisseling van gegevens voor handhaving. Binnen 48 uur na uw aanlevering ontvangt de parkeerder de naheffingsaanslag in zijn of haar brievenbus.

Onze aanpak draait om maatwerk

De invordering van parkeerbelastingen laat u natuurlijk niet zomaar door de eerste de beste partij uitvoeren. Als verlengstuk van uw organisatie rekent u op een klantvriendelijke en persoonsgerichte dienstverlening. En van LAVG Overheden mag u dat verwachten. Bij iedere parkeerder hoort een andere aanpak. Dat betekent dat we soms wat strenger zijn, soms wat flexibeler. Maar altijd in lijn met uw gemeentelijke invorderingsbeleid. En wat ook in altijd en voor al uw parkeerders geldt; we communiceren in prettige en begrijpelijke taal. We geven duidelijke informatie over de situatie en maken het voor uw parkeerder zo gemakkelijk mogelijk om snel te betalen. Zo zorgen we ervoor dat u snel over uw parkeerinkomsten beschikt.

Meer dan alleen het uitvoeren van invorderingen

U mag van ons verwachten dat we waarde toevoegen aan de parkeerbeleving van mensen die wonen, werken of verblijven in uw gemeente. Onze rapportages helpen u bij het signaleren van parkeerverbeteringen en zo onnodige bezwaar- en beroepschriften tot een minimum te beperken. Waar kan de bebording anders? Zijn de locaties van invalide-parkeerplaatsen duidelijk genoeg? Op deze manier werken we samen aan de optimalisatie van uw parkeerbeleid en parkeervriendelijke reputatie.

Wilt u hierover meer weten? Neem contact met ons op!

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?