Linkedin Sales Navigator W3Jl3jREpDY Unsplash

Bezwaren naheffingsaanslagen parkeerboetes

Het tijdig en zorgvuldig afhandelen van bezwaren kan voor een flinke werkbelasting zorgen. Het uitbesteden van dit proces kan in dat geval een goede oplossing zijn. Met de gespecialiseerde en ervaren juristen van LAVG Overheden kunt u rekenen op een correcte afhandeling van uw bezwaar- en beroepschriften. U kunt ervoor kiezen het proces doorlopend aan ons uit te besteden óf ons in te schakelen bij het opvangen van piekmomenten.

Visitekaarte voor uw gemeente

Bezwaren handelen we in 80% van de gevallen af binnen 20 werkdagen. Leidt een bezwaarschrift tot seponering van de naheffing en moet een betaald bedrag aan de parkeerder terugbetaald worden? Dan doen we dit binnen één werkdag na de uitspraak. Zo maken wij het verschil voor u én parkeerders.

Goed om te weten: u krijgt voor de bezwaar- en beroepschriften altijd de beschikking over een vast aanspreekpunt. Dat communiceert wel zo prettig. De voortgang en alle dossierinhoudelijke correspondentie van de bezwaar- en beroepschriften kunt ook via onze portal volgen. Zo heeft u altijd grip en inzicht in de status van uw bezwaren.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Naast de klantgerichte afhandeling mag u rekenen op een samenwerking die staat in het teken van meten = weten. Is het aantal naheffingen in een bepaald gebied opeens opvallend hoog? Dan doen we direct onderzoek naar de staat van de bebording. Zo zitten we kort op de bal om adequaat in te grijpen, net zoals bij storingen aan ticketautomaten, slagbomen of problemen met vergunningen. Deze analyses leiden tot waardevolle inzichten. Inzichten die we voor u omzetten in helder advies waar u mee aan de slag kunt.

Voor de afhandeling van bezwaar- en beroepsschriften werken we samen met onze partner Tobias Fiscaal, sinds 2001 dé specialist voor het invorderen van naheffingen parkeerbelasting.

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?