StockSnap J5LXKNDREC

Schuldhulpverlening of bewindvoerder

Samen naar een schuldenvrije toekomst voor uw cliënt

U bent ingeschakeld als schuldhulpverlener of bewindvoerder en wilt extra kosten voor uw cliënt voorkomen. Wij begrijpen dat en denken graag met u mee.

Machtiging of beschikking

U bent gemachtigd door uw cliënt of de kantonrechter heeft u aangewezen als bewindvoerder. U wilt dit graag aan ons doorgeven zodat wij contact met u kunnen onderhouden en snel tot een passende oplossing kunnen komen. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig aan ons doorgeven dat u gemachtigde bent of bent aangesteld als bewindvoerder. Dit is alleen nodig wanneer de uitspraak van de rechtbank niet geregistreerd is in het Curatele- en bewindregister.

Het openstaand saldo van mijn cliënt opvragen

U wilt graag een actuele saldo van de openstaande schuld(en) van uw cliënt. Vraag deze eenvoudig aan via onderstaande link.

De beschikking/machtiging moet bekend zijn in ons systeem om het openstaand saldo van uw cliënt te kunnen opvragen.

Regeling voor mijn cliënt aanvragen

Een regeling treffen kan extra kosten voorkomen. Wij houden samen met onze opdrachtgever rekening met de financiële situatie van uw cliënt. Zo kunnen we met elkaar op zoek gaan naar de beste oplossing.

De beschikking/machtiging moet bekend zijn in ons systeem om een regeling voor uw cliënt te kunnen aanvragen.

Beslagvrije voet voor mijn cliënt laten aanpassen

Als u denkt dat de beslagvrije voet niet juist is, dan kunt u deze opnieuw laten berekenen. Wij hebben een aantal gegevens nodig en zullen de berekening zo snel mogelijk uitvoeren. Klik op onderstaande link om gegevens door te geven en belangrijke stukken te uploaden.

De beschikking/machtiging moet bekend zijn in ons systeem om de beslagvrije voet van uw cliënt eventueel te laten aanpassen.

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?