Bicycles Parked Beside Brown Wooden Fence Near A River 3424845

Invordering belastingen

Niet iedere burger betaalt zijn of haar jaarlijkse aanslagen op tijd. Soms is het gewoonweg een kwestie van vergeten te betalen. Een klein zetje in de goede richting kan dan al genoeg zijn. Maar soms speelt er meer. Bijvoorbeeld als er financiële problemen zijn. En ook dan denken we mee door hulp aan te bieden bij het oplossen van de betaalachterstanden.

Invordering

LAVG Overheden is dé specialist in het persoonsgericht invorderen van lokale belastingen voor de publieke sector. Gemeenten en bestuurlijke samenwerkingsverbanden maken gebruik van onze oplossingen in het gehele invorderingstraject; van het verzenden van de aanslagen tot het uitvoeren van het dwangbevel. Deze werkzaamheden nemen we op ieder gewenst moment van u over. Het resultaat? Een verantwoorde en voortvarende samenwerking op maat voor het invorderen van uw openstaande aanslagen.

Samen zorgen we voor een oplossing

Bij het invorderen van gemeentelijke belastingen zijn we het verlengstuk én visitekaartje van uw gemeente. Daarom zorgen we ervoor dat onze werkzaamheden naadloos aansluiten op het invorderingsbeleid van uw gemeente. En dat het met onze kwaliteit van onze dienstverlening wel goed zit, kunt u hier lezen.

Uw burgers betalen bij ons op een manier die hem of haar het beste past. Of dat nu een pinbetaling aan de voordeur is, of met één van onze andere digitale betaaloplossingen. Door betalen zo gemakkelijk mogelijk te maken houden we de kosten voor uw burger laag en zorgen we ervoor dat u snel uw geld ontvangt.

Zien we dat uw burger moeite heeft met betalen? Met een aantal de kleine bespaartips kunnen we vaak al een groot verschil maken. Zo verwijzen we bijvoorbeeld vaak door naar onze partner de Buddy App. Deze gratis budgetteer-app helpt uw burger helpt met geldzaken, inzicht geeft in inkomsten en uitgaven én de vaste lasten reserveert.

En signaleren we problematische schulden? Door te bemiddelen naar schuldhulpverlenende instanties zoeken we ook dan naar een oplossing. Onze aansluitingen op het Schuldenknooppunt en het Collectief Schuldregelen van de NVVK staan garant voor een snelle schuldregeling.

Waarom kiezen voor LAVG Overheden?

  • Korte lijnen: u krijgt een eigen klantteam met vaste aanspreekpunten
  • Persoonlijke benadering: uw burgers bezoeken we met onze eigen, ervaren deurwaarders uit de regio. Zij spreken de lokale taal en kennen iedere straat en steeg.
  • Uw zekerheid van een Sociaal Verantwoord Incassotraject

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?