Photo 1568614696132 E8f545afb8be

Waarmee kunnen we u helpen?

Over uw betaalachterstand bij GBLT

U heeft uw belastingaanslag bij GBLT niet op tijd betaald. Zij hebben ons gevraagd dit openstaande bedrag bij u te incasseren. Daarom heeft u van ons een brief of e-mail ontvangen. Zorg ervoor dat u direct actie onderneemt. Zo voorkomt u dat de kosten verder oplopen.

Over GBLT

GBLT regelt de belasting voor zeven gemeenten en vijf waterschappen. Dat betekent dat u van GBLT ieder jaar de aanslag ontvangt voor de waterschaps- en/of de gemeentebelastingen. Betaalt u deze aanslag niet op tijd? Dan krijgt u altijd eerst een aanmaning en daarna een dwangbevel. Voor het versturen van de aanmaning en het dwangbevel rekent GBLT kosten. Ook deze kosten moet u betalen. Betaalt u niet? Dan geeft GBLT aan LAVG Overheden de opdracht het openstaande bedrag bij u te incasseren.  

Betaal op tijd

Zo voorkomt u dat de kosten mogelijk verder oplopen. Heeft u moeite om het bedrag in één keer te betalen? In veel gevallen is het mogelijk om een betalingsregeling met ons af te spreken. Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar een oplossing die past bij uw financiële situatie.

Betaal op de manier die bij u past

Voorkom hogere kosten en kies één van onderstaande opties:

Wilt u meer informatie?

Via onderstaande knop vindt u antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?